Postani preverjen ponudnik


Ponujaš storitve, tečaje, delavnice ali vadbe? Bi rad privabil nove stranke in zapolnil svoje kapacitete? Postani preverjen ponudnik in s tem prva izbira naših uporabnikov. Kot preverjen ponudnik lahko z imenom podjetja in barvno izpostavljenostjo objaviš svojo storitev, ko želiš privabiti nove stranke oziroma nimaš zapolnjenih vseh kapacitet. Poleg tega boš stalno vključen na podstrani Preverjeni ponudniki, da te uporabniki lahko najdejo. Postal boš cenjen član skupnosti, ki spodbuja aktivno življenje. Nudimo ti podporo z nasveti in po socialnih omrežjih obveščamo o tvojih akcijah in novostih, ki nam jih posreduješ, lahko nam zaupaš tudi svoje želje.

Za to se moraš registrirati kot preverjen ponudnik in izbrati enega izmed ponujenih paketov. V odvisnosti od izbranega paketa, ki ga izbereš ob registraciji, ti je na voljo število dajanja storitev. Na voljo so naslednji paketi (vključen 22% DDV).

Na voljo so ti naslednji paketi:

  1 mesec 6 mesecev 1 leto
Preverjeni ponudniki (do 5 storitev na mesec) 16 € 36 € 56 €
Preverjeni ponudniki deluxe (neomejeno storitev, prvi na podstrani Preverjeni ponudniki) 30 € 50 € 70 €


Ker smo prepričani v kakovost naših storitev, ti 30 dni nudimo 100% GARANCIJO NA ZADOVOLJSTVO! Če iz kateregakoli razloga ne boš zadovoljen z nami ali našimi storitvami, ti povrnemo kupnino.

NOVO! Paket za mlade podjetnike

Ker spodbujamo podjetništvo, mladim podjetjem (mlajše od 1 leta), ponujamo brezplačen mesečni paket Preverjenega ponudnika, da ti pomagamo rasti.


Želiš ustvariti račun za preverjenega ponudnika?
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document