Oglaševanje


Izmenjajmo.si vam ponuja številne možnosti, kako se predstaviti svojim potencialnim strankam. Stavimo predvsem na globlje sodelovanje in ustvarjanje pristnih odnosov.

V prvi vrsti lahko postaneš Preverjen ponudnik in s tem prva izbira naših uporabnikov. Kot preverjen ponudnik lahko z imenom podjetja in barvno izpostavljenostjo objaviš svojo storitve, ko želiš privabiti nove stranke. Poleg tega boš stalno vključen na podstrani Preverjeni ponudniki, da te uporabniki lahko najdejo. Postal boš cenjen član skupnosti, ki spodbuja aktivno življenje. Nudimo ti podporo z nasveti in po socialnih omrežjih obveščamo o tvojih akcijah in novostih, ki nam jih posreduješ, lahko nam zaupaš tudi svoje želje.

Za to se moraš registrirati kot preverjen ponudnik in izbrati enega izmed ponujenih paketov. V odvisnosti od izbranega paketa, ki ga izbereš ob registraciji, ti je na voljo število dajanja aktivnosti. Na voljo so naslednje opcije (vključen 22% DDV).

  1 mesec 6 mesecev 1 leto
Preverjeni ponudniki (do 5 storitev na mesec) 16 € 36 € 56 €
Preverjeni ponudniki deluxe (neomejeno število storitev, prvi na podstrani Preverjeni ponudniki) 30 € 50 € 70 €


Ker smo prepričani v kakovost naših storitev, ti 30 dni nudimo 100% GARANCIJO NA ZADOVOLJSTVO! Če iz kateregakoli razloga ne boš zadovoljen z nami ali našimi storitvami, ti povrnemo kupnino.

V kolikor želiš predstaviti svojo storitev ali izdelek, lahko pod našim okriljem organiziraš dogodek, da se predstaviš širšemu krogu ljudi. V kolikor želiš dodatno izpostaviti svoje izdelke ali storitve, se lahko dogovorimo tudi za oglasni prispevek na blogu. Za večjo izpostavljenost pa se lahko odločiš tudi za oglaševanjem z oglasno pasico (bannerji) na vrhu vseh podstrani, med rezultati iskanja ali med profilom uporabnika. Za več informacij nam pošlji povpraševanje na info@izmenjajmo.si.

NOVO! Paket za mlade podjetnike

Ker spodbujamo podjetništvo, mladim podjetjem (mlajše od 1 leta), ponujamo brezplačen 1-mesečni paket Preverjenega ponudnika, da ti pomagamo rasti.

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document