O strani


Naša zgodba se je začela z razvojom portala Migaj zdaj, ki je bil namenjen iskanju družbe za šport, kasneje pa se je razširil še na druga področja, kot so zdravje, lepota, kulinarika, dom in zabava. Sistem smo dopolnili z možnostjo organizacije zasebnih dogodkov, kreiranja zasebnih skupin in razvojem partnerskega programa.

Po treh letih nadgrajevanja portala pa smo ugotovili, da bo najbolje deloval, če na njemu omogočimo izmenjavo storitev. Tako lahko vsakdo ponudi storitev, s katero se rad ukvarja in jo zamenja za storitev, ki jo potrebuje. Lahko pa storitev ponudi tudi proti plačilu ali pa celo brez plačila. Pod kategorijo druženje pa je še vedno mogoče dodati objavo, če želiš poiskati družbo za tvojo priljubljeno prostočasno aktivnost. 

Registracija na portal Izmenjajmo.si je brezplačna! Z registracijo dobiš možnost dodajanja novih storitev ter pregledovanja obstoječih. Ker skrbimo zate in tvojo zasebnost, so tvoji kontaktni podatki na voljo samo zgolj osebam, na katero storitev si se prijavil.

Kaj še čakaš, najdi storitev zdaj :)
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document