IRONSTAR = ODLIČEN TRENING

11 NOV 2020


Dizajnersko dovršene in kvalitetne fitnes kletke, oprema in pripomočki za funkcionalno oziroma crossfit vadbo v fitnesu, telovadnici ali doma.

Pri blagovni znamki IRONSTAR so ponosni, da lahko njihove fitnes kletke označijo z nazivom »domači proizvod«, saj so prav vsi sestavni deli oblikovani in izdelani v Sloveniji. Odlikuje jih odlična kakovost, dodelan dizajn in dostopne cene.

fitnes kletke

Ideja o kvalitetni fitnes opremi, ki je hkrati stilsko dovršena in cenovno dostopna, se je pojavila v začetku leta 2020. Vse bolj smo začeli trenirati doma, hkrati pa nam je manjkala ključna oprema za izvedbo dobrega treninga moči. Ker so člani njihove ekipe že vrsto let prisotni na področjih, ki so potrebni za izpeljavo takega projekta, je bila »naravna« odločitev, da se podajo v te vode.

Proces je bil dolg in zahteven, saj so želeli ponuditi le najboljše po dostopnih cenah – uspelo jim je ustvariti izjemno kvalitetne in stilsko dovršene strukture za domače in profesionalne telovadnice ter fitnese. Ponujajo širok nabor izdelkov, ki pa jih po željah stranke lahko tudi prilagodimo z njihovo storitvijo »custom design«, kjer ustrežejo željam in zahtevam stranke ter tako ustvarijo po meri narejeno strukturo.

trening doma

Za vadbo doma priporočamo uporabo takih struktur predvsem iz vidika metabolnega stanja in fizične pripravljenosti nasploh (predvsem v trenutni situaciji). Trening za moč ter vaje z dodatno obremenitvijo so ključne za dober fizični napredek, zato je taka kletka doma nepogrešljiv del opreme. Hkrati se na njej lahko izvaja tudi vaje z lastno težo, ki so prav tako zelo pomembne pri ohranjanju in razvoju fizične pripravljenosti. Strukturo je možno postaviti tudi zunaj (ob primerni protikorozijski zaščiti), kjer lahko treniramo na svežem zraku in na soncu, ki poskrbi za sintezo vitamina D3. Prednost vadbe na kletki je ta, da se lahko izvaja večje število vaj kot z lastno težo, aktivira pa se večji volumen mišic ob manjšem številu ponovitev določene vaje. Ideja o »domačem fitnesu« je že nekaj časa aktualna, v trenutni situaciji pa se vedno več ljudi obrača v to smer in odloča za ureditev vadbenega prostora v udobju svojega doma. Tako nikoli več ni potrebno izpustiti treninga zaradi zunanjih dejavnikov, izkoristek prostega časa pa je tako še boljši.

fitnes oprema

Sama proizvodnja poteka s pomočjo laserskega razreza tako cevi kot pločevin, kar omogoča visoko natančnost in kvaliteto. Pri izdelavi uporabljajo najboljše materiale na trgu, zato so konstrukcije in dodatki izdelani iz kakovostnega konstrukcijskega jekla. Za končni stilsko dovršen izgled poskrbi prašno barvanje s fino strukturno črno barvo, katero pa lahko na željo stranke prilagodijo, poleg tega pa lahko katero koli strukturo tudi pripravijo in zaščitijo za zunanjo uporabo (protikorozijska zaščita).

vadba doma

V ponudbi imajo dve seriji, ki se delita glede na dimenzije jeklenih profilov, ki sestavljajo posamezne konstrukcije: serija STAR BEAST je narejena iz jeklenih profilov 80x80mm (debelina stene 3mm) – gre za težje, bolj masivne konstrukcije, ki so ekstremno stabilne, trdne, rigidne in predvsem varne ter so hkrati združljive z dodatki iz istoimenske serije. Pri seriji STAR LITE pa gre za strukture iz jeklenih profilov 60x60mm (debelina stene 3mm), ki so lažje, a še vedno dovolj stabilne, rigidne in varne za izvedbo vseh vaj, hkrati pa so združljive z dodatki iz serije LITE.

fitnes kletka

Njihov asortiman zajema 4 vrste konstrukcij: SQUAT STANDS, POWER RACKS, RIGS in WALL MOUNTS.

V skupini RIGS so predstavili tudi noviteto na trgu – CROSS RIG. Gre za inovativen in izjemno funkcionalen tip RIGA, ki omogoča večje število vaj kot klasičen rig.

športna oprema

Poleg tega imajo v ponudbi tudi posebno skupino konstrukcij, ki so izdelane posebej za majhne prostore in so zato prostorsko učinkovite – ena izmed teh je tudi STAR LITE FOLD BACK WALL MOUNT kletka.

Vadba doma

Z njihovo profesionalno ekipo si prizadevajo preseči pričakovanja strank v okviru katere koli storitve, ki jo ponujajo: prodaja izdelkov odlične kakovosti, oblikovanje telovadnice po meri, dostava naročil na dogovorjeno lokacijo ter montaža struktur ob predhodnem dogovoru.

trening oprema

Moto, ki se ga držijo, je: It only takes one yes for success! Postani najboljša verzija sebe, IRONSTAR pa ti na poti do uresničitve ciljev pomaga ter stoji ob strani z vrhunsko opremo in ekipo, ki je vedno na voljo. Ne glede na to, ali si rekreativec, športni navdušenec, profesionalni športnik ali pa lastnik fitnesa / vadbenega centra – blagovna znamka IRONSTAR je absolutno prava izbira za vse!

Več informacij lahko najdeš na www.ironstar-fit.com, FB profilu IRONSTAR in na IG profilu @ironstar_fit.« NAZAJ
0
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document