NAGRADNA IGRA "TOPLI UŽITKI"

23 APR 2020


Ker te radi razvajamo, smo zate pripravili novo nagradno igro!

V sodelovanju s Topli užitki te nagrajujemo z unikatno skodelico, ki poenostavi pitje čaja. Skodelica ti bo s personalizirano mislijo polepšala vsak dan. Si že prebral blog prispevek od zdravilnih učinkih čaja?

V nagradni igri lahko sodeluješ tako, da:
- polajkaš objavo na FB ali IG,
- komentiraš na zastavljeno vprašanje, s katerimi osebami bi zdajle užival ob skodelici čaja Topli užitki.

Vabimo te, da se brezplačno registriraš na spletni strani Migaj zdaj in tam najdeš svojo družbo za miganje. V mesecu aprilu po registraciji dobiš še brezplačno e-knjižico z recepti za zdrave sladke in slane jedi 🎁

Nagradna igra traja do 29. 4. 2020 do 20:00. Srečni nagrajenec bo objavljen 30. 4. 2020 💝🥳SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA NAGRADNE IGRE

1. Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre “Topli užitki” je Čertanec d.o.o., Žaucerjeva 20, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: organizator).

2. Potek nagradne igre

Nagradna igra poteka od 23. 4. 2020 pa do vključno 29. 4. 2020 do 20:00 na družbenem omrežju Facebook na naslovu www.facebook.com/migajzdaj/ in Instagram na naslovu www.instagram.com/migajzdaj/. Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka ali Instagrama in ni povezana s Facebookom ali Instagramom kot podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v kreativnem natečaju, prejme organizator nagradne igre.

2. Pogoji sodelovanja v nagradni igri
V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). Mlajši od 18. let morajo pridobiti dovoljenje staršev za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri bodo sodelovali vsi, ki všečkajo objavo in pravilno komentirajo objavo nagradne igre.

Registracija na spletni strani ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Pogoj za sodelovanje v nagradni akciji je, da udeležen-ka/ec soglaša s pravili nagradne akcije.

3. Potek nagradne igre in razglasitev nagrajencev
Všečkaj objavo, pravilno komentiraj na zastavljeno vprašanje (Povej, s katerimi osebami bi zdajle užival ob skodelici čaja?) in sodeluj v žrebanju za nagrado. Z všečkanjem objave in njenim komentarjem nanjo izpolnjuješ pogoje za sodelovanje v nagradni igri.
V sredo, 29.4.2020 ob 20:00 se nagradna igra konča in v četrtek, 30.4.2020 bomo razglasili naključno izžrebanega nagrajenca, ki bo prejel nagrado.

Vsi sodelujoči se s sodelovanjem strinjajo, da lahko objavimo njihovo ime iz profila, s katerim so sodelovali v nagradni igri, na Facebook strani www.facebook.com/migajzdaj/ in na na Instagram strani www.instagram.com/migajzdaj/

4. Rezultati žrebanja, nagrade in prevzem nagrad
Nagrajenec bo objavljen na Facebook strani www.facebook.com/migajzdaj/ in Instagram strani www.instagram.com/migajzdaj. Pred izročitvijo nagrade mora organizator s strani nagrajencev v roku treh (3) dni po razglasitvi prejeti potrebne osebne podatke: Facebook uporabniško ime ali Instagram uporabniško ime, ime in priimek in naslov.
Posredovanje vseh teh podatkov na mail je pogoj za izročitev nagrade prejemniku.
Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive, zamenjava nagrade ni mogoča.

Nagrada:
Skodelica Topli užitki (vrednost nagrade 19,90 EUR)


Prevzem nagrade:
Skodelico vam pošljemo po pošti v roku (1) enega tedna po posredovanju zahtevanih podatkov na mail info@migajzdaj.si.


5. Davki in akontacija dohodnine
Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z DDV-jem) je odgovornost organizatorja, ki za nagrajence od vrednosti nagrade odvede akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi ter nagrajencu pošlje potrdilo o vrednosti nagrade za dohodninsko napoved. Pri nagradah do vrednosti 42 EUR se akontacija dohodnine ne odvede, vrednost nagrade pa se tudi ne všteva v davčno osnovo prejemnika.

6. Odgovornost
Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju poslala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi uporabnika oz. njeni uradno pooblaščeni osebi, katere podatki bodo navedeni v elektronskem sporočilu, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje družabnega omrežja Facebook in Instagram ter posledice nedelovanja, ne glede na razloge nedelovanja. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.

7. Pravila nagradne igre
S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Pravila in splošni pogoji te nagradne igre so na voljo na https://migajzdaj.si/migajzdaj-nasveti. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Facebook strani www.facebook.com/migajzdaj/ in na Instagram strani www.instagram.com/migajzdaj/. Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

9. Varovanje osebnih podatkov
Organizator bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izročitve nagrade in morebitno plačilo akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bodo nagrajenci posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre.

Datum objave pogojev sodelovanja v nagradni akciji: 23.4.2020.« NAZAJ
0
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document