Nagradna igra "Migaj zdaj z elastiko Peach Booty"

27 JAN 2020


Ker vas radi razvajamo, smo za vas pripravili novo nagradno igro!

V sodelovanju s Peach Booty Plan vas nagrajujemo z ekskluzivno elastiko Peach Booty. Elastika je narejena iz mehkega in kvalitetnega materiala, povrh vsega pa je še zelo lična. Si že prebral blog prispevek o prednostih vadbe z elastiko?

V nagradni igri lahko sodeluješ tako, da:
- polajkaš objavo na FB ali IG,
- komentiraš na zastavljeno vprašanje, s katerimi tremi osebami bi ob uporabi elastike Peach Booty migal zdaj.

Vabimo te, da se brezplačno registriraš na spletni strani Migaj zdaj in tam najdeš svojo družbo za miganje. Registrirani uporabniki boste deležni tudi nasvetov v zvezi z gibanjem in zdravim življenjem ter sproti obveščeni o vseh novostih in nagradnih igrah.

Nagradna igra traja do 2. 2. 2020 do 20:00. Srečni nagrajenec bo objavljen 3. 2. 2020.


SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA NAGRADNE IGRE

1. Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre “MIGAJ ZDAJ” je Čertanec d.o.o., Žaucerjeva 20, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: organizator).

2. Potek nagradne igre

Nagradna igra poteka od 27. 1. 2020 pa do vključno 2. 2. 2020 do 20:00 na družbenem omrežju Facebook na naslovu www.facebook.com/migajzdaj/ in Instagram na naslovu www.instagram.com/migajzdaj/. Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka ali Instagrama in ni povezana s Facebookom ali Instagramom kot podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v kreativnem natečaju, prejme organizator nagradne igre.

2. Pogoji sodelovanja v nagradni igri
V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). Mlajši od 18. let morajo pridobiti dovoljenje staršev za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri bodo sodelovali vsi, ki všečkajo objavo in pravilno komentirajo objavo nagradne igre.

Registracija na spletni strani ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Pogoj za sodelovanje v nagradni akciji je, da udeležen-ka/ec soglaša s pravili nagradne akcije.

3. Potek nagradne igre in razglasitev nagrajencev
Všečkaj objavo, pravilno komentiraj na zastavljeno vprašanje (Povej, s katerimi dvemi osebami bi ob uporabi elastike Peach Booty Plan migal zdaj?) in sodeluj v žrebanju za nagrado. Z všečkanjem objave in njenim komentarjem nanjo izpolnjuješ pogoje za sodelovanje v nagradni igri.
V nedeljo, 2.2.2020 ob 20:00 se nagradna igra konča in v ponedeljek, 3.3.2020 bomo razglasili naključno izžrebanega nagrajenca, ki bo prejel nagrado.

Vsi sodelujoči se s sodelovanjem strinjajo, da lahko objavimo njihovo ime iz profila, s katerim so sodelovali v nagradni igri, na Facebook strani www.facebook.com/migajzdaj/ in na na Instagram strani www.instagram.com/migajzdaj/

4. Rezultati žrebanja, nagrade in prevzem nagrad
Nagrajenec bo objavljen na Facebook strani www.facebook.com/migajzdaj/ in Instagram strani www.instagram.com/migajzdaj. Pred izročitvijo nagrade mora organizator s strani nagrajencev v roku treh (3) dni po razglasitvi prejeti potrebne osebne podatke: Facebook uporabniško ime ali Instagram uporabniško ime, ime in priimek in naslov.
Posredovanje vseh teh podatkov na mail je pogoj za izročitev nagrade prejemniku.
Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive, zamenjava nagrade ni mogoča.

Nagrada:
Elastika Peach Booty Plan (vrednost nagrade 24,90 EUR)


Prevzem nagrade:
Elastiko vam pošljemo po pošti v roku (1) enega tedna po posredovanju zahtevanih podatkov na mail info@migajzdaj.si.


5. Davki in akontacija dohodnine
Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z DDV-jem) je odgovornost organizatorja, ki za nagrajence od vrednosti nagrade odvede akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi ter nagrajencu pošlje potrdilo o vrednosti nagrade za dohodninsko napoved. Pri nagradah do vrednosti 42 EUR se akontacija dohodnine ne odvede, vrednost nagrade pa se tudi ne všteva v davčno osnovo prejemnika.

6. Odgovornost
Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju poslala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi uporabnika oz. njeni uradno pooblaščeni osebi, katere podatki bodo navedeni v elektronskem sporočilu, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje družabnega omrežja Facebook in Instagram ter posledice nedelovanja, ne glede na razloge nedelovanja. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.

7. Pravila nagradne igre
S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Pravila in splošni pogoji te nagradne igre so na voljo na https://migajzdaj.si/migajzdaj-nasveti/19/nagradna-igra-s-kom-bi-ob-uporabi-elastike-peach-booty-migal-zdaj-.html. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Facebook strani www.facebook.com/migajzdaj/ in na Instagram strani www.instagram.com/migajzdaj/. Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

9. Varovanje osebnih podatkov
Organizator bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izročitve nagrade in morebitno plačilo akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bodo nagrajenci posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre.

Datum objave pogojev sodelovanja v nagradni akciji: 27.1.2020.« NAZAJ
0
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document