POSTANI SREČEN V ŽIVLJENJU!

10 FEB 2022


Video nasveti z dr. Ano ČertanecV življenju ni pomembno zgolj fizično miganje, ampak tudi duševno miganje. Zato smo ti na You Tube kanalu Migaj zdaj ponudili video vsebine s področja osebne rasti. Video vsebine bodo razdeljene na dva dela, in sicer na odnos do sebe in partnerske odnose. V njih boš dobil številne uporabne nasvete, ki ti bodo pomagali najti srečo v življenju.
 
Nasvete ti bo ponudila dr. Ana Čertanec, ki je avtorica knjige (Ne)srečni konci in delovnega zvezka »Postani najboljša verzija sebe«. V njih ti pomaga spoznati samega sebe, se soočiti z bolečino iz preteklosti in postati najboljša verzija sebe, da v svoje življenje pritegneš pravega partnerja zate. Knjigo in delovni zvezek lahko naročiš na spletni strani zgodbezasreco.si. Uporabniki portala Migaj zdaj ste ob naročilu delovnega zvezka upravičeni do posebnega 10% popusta.
 
Spodaj ti prilagam dva videa, ki ti bosta omogočila, da se začneš zavedati svoje vrednosti in se ne ustrašiš izzivov, ki ti pridejo na pot!

 

Za ogled video vsebine se morate strinjati s piškoti.
Za ogled video vsebine se morate strinjati s piškoti.


Če sta ti videoposnetka všeč, si lepo vabljen_a, da se naročiš na You Tube kanal Migaj zdaj in prisluhneš še ostalim video vsebinam. Pridruži se mi na portalu www.migajzdaj.si ali pa naroči mojo knjigo in delovni zvezek na spletni strani zgodbezasreco.si.« NAZAJ
0
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document