Skrivnost obvladovanja svojih pričakovanj

20 JUL 2021


Dogodek za aktivne ženske z Ano Čertanec

 

Migaj zdaj gost: Ana Čertanec

Dan in čas: 29.7. ob 19:00

Trajanje: 4h

Lokacija: lokal na Viču

Plačilo: 13 EUR (vključeno 5 EUR konzumacije)

Obvezna prijava: https://www.migajzdaj.si/aktivnost/157

 

 

Prvi Migaj zdaj dogodek v ŽIVO je tukaj, tokrat je namenjen zgolj ženskam! Dogodek se bo začel ob 19:00, ob 19:30 pa se bo začela polurna delavnica za osebno rast z naslovom »Skrivnost obvladovanja svojih pričakovanj«, ki jo bom vodila jaz. Na njej bomo spregovorile o tem, kako najti pravo mejo med realnimi in nerealnimi pričakovanji do partnerja, družine in/ali prijateljev. Ravno pričakovanja so tista, ki nas prepogosto ubijajo in čas je, da to spremenimo! Kot avtorica uspešnice o partnerskih odnosih (Ne)srečni konci ti lahko nudim ogromno koristnih nasvetov. Po delavnici se bo začelo druženje, jaz pa ti bom na voljo za tvoja vprašanja. Prav tako bom tam, da ti pomagam pri navezovanju stikov z novimi osebami, v kolikor si boš to zaželela. Samo pristopiti moraš do mene, pa ti z veseljem pomagam ;)

 

Na dogodek tako lahko prideš uživati s prijateljicami ali pa prideš sama, da navežeš stike z novimi ljudmi. Zakaj tak koncept? Zato, ker je tako narejen tudi portal Migaj zdaj! Na voljo so ti javne aktivnosti, če želiš spoznati nove ljudi, ali pa zasebne aktivnosti, če želiš zorganizirati svoje prijatelje in znance.

 

Dogodki v živo bodo plačljivi, za prvič pa sem se odločila, da ti ponudim posebno ugodno ceno, da se ti zahvalim za zaupanje, ki ga izkazuješ portalu Migaj zdaj. Vstopnico lahko kupiš za 13 EUR, v kar je vključeno že 5 EUR konzumacije! Za nas bodo pripravili poseben koktajl, lahko pa se seveda odločiš za karkoli drugega. Dostop do lokala je mogoč z avtobusom, na voljo pa je tudi parkirišče. Točno informacijo o lokalu izvejo samo prijavljeni na dogodek. Na dogodku bom izžrebala tudi srečnico, ki bo prejela posebno darilo, in sicer Migaj zdaj majico.

 

Prijaviš se lahko na naslednji povezavi: https://www.migajzdaj.si/aktivnost/157. Po prijavi ti pošljem predračun, šele po plačilu si boš zagotovila mesto na dogodku. Brez skrbi, če se iz opravičljivih razlogov dogodka slučajno ne boš mogla udeležiti, mi sporoči in se boš lahko po isti ceni udeležila kakšnega drugega plačljivega dogodka.

 

Ne odlašaj s prijavo, ker je na voljo zgolj 50 mest. Jaz že komaj čakam, da se v živo spoznamo!« NAZAJ
0
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document