Odpravi stres in tesnobo s pomočjo Access Bars

28 MAJ 2021


Predstavitev tehnike Access Bars


Migaj zdaj gostja: Ana Bergant
Dan in čas: 3.6. ob 19:00
Trajanje: 1h
Plačilo: brezplačno
Obvezna prijava: https://migajzdaj.si/aktivnost/145
Povezava na dogodek: https://www.facebook.com/groups/126846159285824

Tokratni Migaj zdaj dogodek bo predstavitev tehnike Access Bars, ki jo bo izvedla Migaj zdaj partnerka Ana Bergant. Ana je holistična in energijska terapevtka, učiteljica joge, refleksoterapevtka, facilitatorka Access Bars in Energetic Facelift, ki obožuje delo z ljudmi, predanimi napredku in preseganju samega sebe.

Na delavnici boste spoznali učinkovito tehniko Access Bars, ki prinaša lahkotnost, sproščenost in radost v življenja ljudi, saj ima pozitiven učinek pri stresu, depresiji in tesnobi. Spoznali pa boste tudi druga učinkovita Access Consciousness orodja, ki jih lahko pričnete takoj uporabljati v svojem vsakodnevnem življenju.

Access Bars® predstavlja 32 točk na vaši glavi, katere stimuliramo z nežnim dotikom in so primerni za vse ljudi. Te točke vsebujejo vse misli, ideje, prepričanja, čustva, podzavestne vzorce in omejitve iz katerih delujete. Access Bars vam ponudi priložnost, da vse to opustite. Tako se lahko znova odprete uživanju življenja in sproščenosti, po kateri danes hrepeni tako veliko ljudi. Je kot, da bi pritisnili na gumb »delete«in tako iz telesa sprostili vse tisto, kar za vas ne deluje več. Z Access Barsi lahko vplivamo na številne vidike življenja, vključno z izboljšanim spancem, zdravjem, odnosi, denarjem in še na mnoga druga.

Ana bo zate na delavnici pripravila tudi poseben izziv, kjer lahko prejmeš eno terapijo Access Bars brezplačno! Tega ne smeš zamuditi!« NAZAJ
0
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document