Za čvrste noge in zadnjico

24 JAN 2020


Misliš, da je za čvrste noge in zadnjico dovolj navaden trening, ali bi bilo bolje, da si pomagaš z raznimi pripomočki, npr. elastiko?

Vsakdo rad pogleda za lepo oblikovanim moškim ali ženskim telesom. Do njega pa na veliko žalost vseh nas ni mogoče priti samo s tleskom rok. Žal nimamo vsi duhca kot ga je imel Aladin, ki bi nam izpolnil naše želje. Prav tako večina od nas nima takšne sreče kot tisti ljudje, ki se morajo truditi, da se zredijo. Večina nas smrtnikov se mora konkretno potruditi, če želimo imeti lepo oblikovano telo. Tako telo ne pride samo od sebe, potreben je trening in močna volja. V pomoč pa so nam lahko razni pripomočki, npr. elastika.

Trening z elastiko pride v poštev, če si želiš še bolj intenzivno vadbo in hitrejše rezultate. Gre za pripomoček, s katerim boš ob enaki količini vadbe dosegel boljše rezultate. Seveda bo zato trening tudi napornejši, ampak se splača. Ljudje namreč nimamo na voljo neomejeno časa, vsaka minuta nam je pomembna. Prav tako pride v poštev, ko potrebuješ nov izziv, da popestriš svoj trening. Odlično se obnese za trening doma in v fitnesu. Lahko jo vzameš tudi s seboj na dopust, jaz sem jo odnesla s seboj na enomesečno službeno pot in ni mi bilo žal.

vadba z elastiko

Ko sem iskala elastiko zase, sem po naključju naletela na Peach Booty Plan elastiko, ker je bila tako lepa. Ja vem, lepota ni merilo, ampak za nas dekleta je to še dodaten faktor. Potem pa sem ugotovila, da je tudi kvaliteta visoka. Naj bi bil narejen iz trpežnega in mehkega materiala. In res, ta elastika začuda ne reže. Tudi proti zdrsavanju ima notranji dvojni nedrseči sloj. Ni bolj zoprnega občutka kot to, da ti elastika zdrsava in rola in si jo moraš stalno popravljati.

Sedaj ti preostane samo še to, da si do konca naviješ glasbo in začneš trenirati, da bodo šli odvečni kilogrami, ki so se nabrali čez praznike stran in na prava mesta. Če pa rabiš ideje, kako uporabiti elastiko, ti jih nekaj podajam spodaj.

Za ogled video vsebine se morate strinjati s piškoti.« NAZAJ
0
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document